Инж. Изет Шабан: Предстоят важни избори, да бъдем сплотени и единни

Избори

Заседание на Общинския съвет на ДПС-Ардино се проведе в Клуба на партията. На срещата присъстваха и представители на Общинския съвет на Младежко ДПС в Ардино.

Заседанието бе открито от председателя на Общинската организация на ДПС в Ардино Шахин Байрамов, който запозна присъстващите с критериите и процедурата за номиниране на кандидат на ДПС за президент и вицепрезидент на Република България и за народни представители за предстоящите избори на 14 ноември  2021 г., взети на заседание на Централния съвет на ДПС.

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан заяви, че предстоят много важни избори. „Нека да бъдем отново сплотени и единни. Важно е да се представим така, както се представихме на изминалите парламентарни избори преди няколко месеца, за да постигнем максимален резултат“, каза още инж. Изет Шабан.

На заседанието бе сформиран Общински предизборен щаб, начело с председателя на общинската организация на ДПС в Ардино Шахин Байрамов. В него са включени всички 21 членове на местния Общински съвет на ДПС.

 

Гюнер ШЮКРИ