Илия Илиев: Гласувах за това в Кърджали и областта да има правила

Политика

Гласувах за това в Кърджали и областта да има правила. Само така натрупаните с години проблеми на хората могат да се разрешат. Дадох гласа си за това да има координираност, последователност и приемственост в действията на общинската и държавната власт. Убеден съм, че по този начин бързо може да бъде изграден околовръстният път на Кърджали, което ще реши проблема с трафика в центъра на града, обяви водачът на листата на „Републиканци за България“ за Кърджалийска област Илия Илиев. Той допълни, че е нужно е политиците повече да се вслушват в гласа на хората.
„Това може да стане с организиране на референдуми по различни значими теми. Една от които е опита на общината да разреши високото строителство в квартал “ Байкал „, което доведе до огромно напрежение“, каза още Илия Илиев. Според него с прагматични политики може да се направи така, че селата в областта да имат добра инфраструктура, а това може да стане само с отпускането на бюджети за всяко населено място, за да могат жителите му сами да определят за какво да се изразходват средствата.
„Вярвам, че само с общи усилия можем да разрешаваме проблемите и постигаме целите си“, каза още водачът на „Републиканци за България“.