Хасан Азис: Гласувах за това да превърнем България в една нормална, демократична европейска държава

Избори

Кметът на Кърджали и зам.-председател на ДПС д-р инж. Хасан Азис гласува в 21 секция в СУ „Йордан Йовков“ в 11,07 часа. В същата секция правото си на глас упражниха съпругата му и дъщеря му.

„Гласувах за това да превърнем България в една нормална, демократична европейска държава. Страна, която има работещи институции, насочени към решаването на проблемите на хората. За държава, която в 21 век, като член на ЕС да бъде насочена към интересите на хората.“, каза инж. Азис малко след като гласува. Той подчерта, че гласува в името на това и тук в Кърджали да има диалог между институциите, които могат да на основата на диалога да реализират очакванията на хората а нена партийните централи.

Що се отнася до машинното гласуване, Хасан Азис заяви, че то вече е факт и от тук нататък избирателите вече трябва да свикват с този начин на гласуване. „Дали е добър или лош ще стане ясно в края на изборния ден. Надяваме се, че партиите са си свършили работата и хората ще имат възможността да упражнят правото си на глас, а не машинното гласуване да бъде спънка за това“, посочи д-р инж. Азис.

Той изрази надежда, че на тези избори ще има по-висока избирателна активност в сравнение с вота на 4 април.

Арда нюз