Дамско парти в Ардино

Избори

В 7-мия ден на 7-мия месец на годината се проведе дамско парти, организирано от Общинския предизборен щаб на ДПС-Ардино по повод предстоящия парламентарен вот в неделя. Мероприятието уважиха кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, зам.-председателят на Младежко ДПС Нилгюн Исмаил, областният председател на ДПС Ресми Мурад, кандидатите за народни представители от листата на ДПС в Кърджали Мукаддес Налбант, инж. Павлин Кръстев и Зюлфие Ибрямова. Тук бяха още председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям и зам.-кметът на общината Неджми Мюмюнходжов.
В своето приветствие кметът на общината инж. Изет Шабан отбеляза, че
ДПС е отговорна политическа партия и най-много мисли за развитието на страната. Доказала го е неведнъж, когато е била в управлението на страната. „Парламентарният вот в неделя ще очертае за всички нас как ще живеем през следващите десетилетия. ДПС има Програма за ускорено догонващо икономическо развитие, която се е приела от Европа като една от дългосрочните програми на Европейския съюз. Очаквам най-много подкрепа от Вас, за да бъде ДПС част от следващото управление на страната и да има по-добри условия за живот на всеки от нас“, заяви инж. Изет Шабан.
Областният лидер на ДПС Ресми Мурад подчерта, че ДПС е най-ценният политически продукт, който е създаден от почетния председател на Движението д-р Ахмед Доган. „Всички ни е грижа да го съхраним и да го развиваме, за да управляваме териториите, където живеят нашите избиратели“, категоричен бе Мурад.
„Бъдете добри учители, съхранявайте семействата си с любов. Напътствайте мъжете, защото те имат нужда от подкрепа. Вървете смело напред и с вашето доверие мисля, че този път в България много ще се говори за ДПС“, призова дамите Мукаддес Налбант, втора в кандидатската листа на ДПС в Кърджали.
Петият в депутатската листа инж. Павлин Кръстев заяви, че подкрепата, която вижда тук, му дава уверението, че в неделя с номер 7 в интегралната бюлетина ДПС ще се поздрави с един много голям изборен успех.
„Искам силна подкрепа за ДПС, защото Вие сте нежната сила на партията. Разчитам много на Вас. Вярвам, че заедно ще успеем да променим и Ардино, и Кърджали, и цялата страна, водени от ДПС“, заяви кандидатът за народен представител Зюлфие Ибрямова.
Партито продължи с много настроение и танци.

Гюнер ШЮКРИ