Жените социалистки: Нека бъдем усмихнати и свободни хора!

Водещи, Политика

СКЪПИ приятели, в края сме на предизборната еуфория!

Ние жените социалистки, ясно разбираме колко важни са те за нас, за нашите деца и родители ! България има нужда от промяна, от нов модел  и  екип на управление, който да работи професионално с модерно мислене, свободно и открито в интерес на всеки жител на страната!!

Нашето голямо желание на нас жените е да срещаме ежедневно усмихнати, свободни хора, загърбили апатията, недоверието и страха и всички искащи едно: В БЪЛГАРИЯ – ДА ЖИВЕЕМ ЩАСТЛИВО ! Нашите деца  да не отлитат далеч от родния край ,а тук в нашата държава да  създават бъдещето си, тук да отглеждат своите деца!

Приоритет на нас жените социалистки, част  от листата на  БСП са младите семейства и децата, както  и пенсионерите. Ние имаме цел и основен приоритет за нас е  социалната политика . Твърдо ще отстояваме своите позиции за безплатно и достъпно здравеопазване, преизчисляване на пенсиите, което ще доведе до увеличаването им средно с 1/ 3, намаляване на ДДС за храни и лекарства до 9 %, увеличаване помощта на майките студентки, увеличаване на майчинството от 380 до 650 лв., безплатни лекарства за деца, безплатни детски градини и ясли, еднократна помощ от 6500 лв. за всяко второ и трето дете на работещи родители.

СКЪПИ приятели, промяната зависи от всички нас !

Гласувайте ! Направете правилният избор с бюлетина № 4 за коалиция „ БСП за България“ !

„ Сигурност в промяната! С грижа за теб!“

Теодора Каракостова – председател на ОЖС – Кърджали

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!