Караянчева: Трябва да победим отново, без нас има хаос и безумие в държавата

Водещи, Избори 2021

ГЕРБ трябва да победи отново на тези избори, защото без нас има хаос и безумие. С тези думи се обърна към симпатизантите на партията водачът на листата на коалиция „ГЕРБ-СДС“ в Кърджали, председателят на 44 Народно събрание Цвета Караянчева.

„С идването на служебното правителство, назначено от президента Радев, започнаха масови уволнения. БСП влиза във властта през задния вход. Всички областни управители са представители на БСП. Сметката каква е? Няма да направим правителство в 46 НС, ще оставим нещата да вървят с този служебен кабинет“, заяви Караянчева. Тя припомни и как бе приет Изборния кодекс от оцелелият по-малко от месец парламент след изборите на 4 април. „На тъмно, в нарушение на процедурите, обнародван за една вечер“, изтъкна Цвета Караянчева. Тя подчерта, че с този Изборен кодекс се лишават избирателите от правото им на избор как да гласуват, като им се налага машинното гласуване, от което хората се притесняват. „Аз обикалям в моя район, чувам хората и техните притеснения. Наистина ли искат да има висока избирателна активност. Машините бяха изтъргувани от ДПС за секциите в Турция“ изтъкна тя. „Аз съм горда с вас тази вечер!Ние сме с високо вдигнати глави и продължаваме да защитаваме нашите цели и принципи. Няма от какво да се срамуваме. Партия ГЕРБ е тази, която в област Кърджали е единствената перспектива. Разни политици, които не познават региона и проблемите на хората са тук кандидати за народни представители от други партии“, каза още Цвета Караянчева. Лидерът на ГЕРБ в област Кърджали бе категорична, че партията няма да води кампания на личностна основа. „Ще разказваме какво сме направили, какво можем да направим“, заключи тя.

След това бяха представени кандидатите за народни представители на ГЕРБ от област Кърджали. Отбор от амбициозни и мотивирани хора,  сплав от опит и младост, представители на различните етнически общности в седемте общини на Източните Родопи. Всички те излизат за победа в името на здравия разум, реда и стабилността в държавата, срещу хаоса, реваншизма и подмяната на дефинициите за статукво и промяна.

Специални гости на откриването на кампанията бяха заместник председателят на ГЕРБ Даниел Митов и анализаторът Антон Тодоров.

„Това, което БСП оставиха през годините, в които са участвали в управлението на България, всички ние го усетихме по джобовете си и върху гърбовете си. Фалирали банки, затворени външни пазари, заяви анализаторът Антон Тодоров.

„Целта на това, което се случва в момента, е да се върне отново коалиция с участието на БСП ДПС и всичките им производни. Дали ще им позволи това да се случи, зависи от нас“, заяви  заместник председателят на ГЕРБ Даниел Митов. Той подчерта, че ГЕРБ се води от един единствен принцип – унищожението на политическият опонент не може да бъде цел. „Те не го разбират. Проблемът им е, че живеят в свой собствен свят. Вярват в собствената им пропаганда, което е най-лошото нещо в политиката. Затова е тази болшевишка енергия.Ние се готвим сериозно за тези избори. Убеден съм, че ГЕРБ отново ще има основна роля в политически живот в България“, посочи Митов и пожела успех с прекрасния лидер на ГЕРБ в Кърджали – Цвета Караянчева.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

Вашият коментар