Поздрави на държавни и общински институции за 6 май – Гергьовден, Деня на храбростта и празника на Българската армия

Водещи, Общество, Обяви

ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, заместник-председател на Народното събрание, честити на всички кърджалийци 6 май – Ден на храбростта и празник на българската армия. Нека Свети Георги Победоносец бди над нас, нека ни закриля и напътства. Мъдър е народът ни, преодолял е много изпитания и никога не е предавал своята чест и достойнство! Да бъдем доблестни последователи на славните ни войни, да тачим заветите на гордите ни предци и да вървим напред с воля и убеденост, че носим отговорност за бъдещето на децата ни! Честит празник!

***
По случай 6 май – Ден на Свети Георги Победоносец и Празник на българската армия областният управител НИКОЛА ЧАНЕВ пожелава здраве, благоденствие, силен дух и пиетет към националните светини на всички жители на област Кърджали. Бъдете храбри пазители на историческата ни памет! Не позволявайте булото на забравата да заличи уроците на миналото и дирята на великите ни прадеди! Бог да пази България! Честит празник!

***
Кметът на община Кърджали д-р инж.Хасан Азис и Общински съвет-Кърджали честитят на всички жители на община Кърджали 6 май – Ден на храбростта и Българската армия!Пожелаваме на всички Вас, скъпи съграждани, здраве и благоденствие!
Честит Гергьовден и Хъдърлез!

***
Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и Общинският съвет
честитят
на всички жители на общината 6 май – Деня на храбростта и Българската армия с пожелание за здраве, щастие и благоденствие!

***
Кметът на община Момчилград Илкнур Кязим и Общинският съвет пожелават здраве, мир, благополучие и достойно бъдеще на всички момчилградчани по случай Деня на храбростта и празника на Българската армия – 6 май. Нека с вяра и чувство за отговорност пред идните поколения съградим общия си европейски дом! Да отстояваме честта на армията и да се гордеем със славата й !

***
Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед и Общинският съвет честитят 6 май – Деня на храбростта и Българската армия на всички жители на общината с пожелания за здраве и дните им да бъдат изпълнени с много успехи!

***
Кметът на община Черноочене Айдън Осман и Общинският съвет честитят Деня на Българската армия и празник на Свети Георги Победоносец на всички жители на община Черноочене. Бъдете здрави, силни и преуспяващи, строители на модерна европейска България, носители на непреходните национални ценности и бранители на българската национална кауза. Честит празник!

***
Кметът на община Джебел Неджми Али и Общинският съвет
поздравяват по случай 6 май – Деня на храбростта и Празника на Българската армия военнослужещите, ветераните от войните и всички граждани на Община Джебел! Нека този светъл празник да донесе във всеки дом здраве и благоденствие! Нека всички, празнуващи своя имен ден на 6 май да бъдат честити и с гордост да носят името си! Честит празник!

***
Кметът на община Кирково Шинаси Сюлейман и Общинският съвет поздравяват жителите на общината по случай 6 май – Ден на храбростта и празник на Българската армия с пожелание за здраве, добруване и напредък, светли хоризонти, сигурност и благоденствие в служба на националния идеал. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!