Поздрави на партии, организации и фирми за 6 май – Гергьовден, Деня на храбростта и празника на Българската армия

Водещи, Общество, Обяви

Областното представителство на Камарата на строителите в Кърджали поздравява жителите на областта по повод 6 май – Гергьовден, Деня на храбростта и празника на Българската армия. Здраве, национално самочувствие, вяра и духовен подем!
Поклон пред бойната слава на България!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

***
ПП ГЕРБ поздравява всички кърджалийци с Деня на храбростта и празник на българската армия с пожелание за здраве и добруване, бистър поглед и желязна воля, сплотение и чувство за дълг. В името на народа и за благото на България да преодолеем нихилизма и апатията, враждите и обругателствата и да работим с мисъл за бъдното! Честит празник !

***
Областното ръководство на ДПС-Кърджали поздравява жителите на областта по случай Гергьовден, Деня на храбростта и празника на Българската армия!
Честит празник на всички, които носят името на Св. Георги Победоносец ! Честит празник и на Вас, служители на Българската армия!!
Да сте живи и здрави, храбри, борбени и всеотдайни!

***
Управителят на „КАРАМАН“ Мухаррем Али поздравява своите съграждани с Гергьовден, Деня на храбростта и професионален празник на Българската армия – 6 май.
Радвам се, че имам честта на светлия празник Гергьовден да отправя своите пожелания за здраве, благоденствие, успехи и празнично настроение на всички, свързани с този ден – земеделци, скотовъдци, служители в армията и именници. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

***
Управителят на „Екип-Холдинг“ Джевдет Адем поздравява жителите на областта с 6 май-Деня на храбростта и на Българската армия.
И в мирно време имаме нужда от силни, смели и храбри мъже с чувство за отговорност и ангажираност към съдбата на Родината. Нека бъдем отговорни за бъдещето на страната ни!

***
Управителят на „ВиК”-Кърджали инж. Славчо Славков поздравява
своите служители и жителите на областта с Деня на храбростта, празника на Българската армия и Гергьовден!
От сърце желая на Вас и Вашите семейства здраве и благополучие! Продължавайте да работите все така с достойнство, всеотдайност и професионализъм и нека Свети Георги Победоносец бди над Вас!

***
Изпълнителният директор на „Пазар на производителите“-Кърджали Рамадан Вели поздравява служителите на фирмата и жителите на община Кърджали с Гергьовден , Деня на храбростта и празника на Българската армия!
Бъдете живи и здрави, следвайте достойно пътя на Вашите мечти! Честити празници!

***
Директорът на ОБЧ-Кърджали инж.Раид Идриз
честити Гергьовден, Деня на храбростта и празника на Българската армия на всички жители на общината
Бъдете живи и здрави, много щастливи, удовлетворени от себе си и постъпките си. Не се предавайте никога и пред нищо, защото съдбата и късметът винаги са на страната на духовно силните!

***
Глобал Нет поздравява своите клиенти и всички жители на област Кърджали по случай 6 май с пожелание за здраве, благоденствие, гордост и респект пред светините български. Бъдете здрави, силни и непоколебими в отстояването на националните ценности! Честити празници!