Благодарствено писмо от студенти до ръководството на община Ардино

Общество

С благодарствено писмо до кмета на община Ардино инж. Изет Шабан и председателя на общинския съвет Сезгин Байрям, студенти-първокурсници (2020 /2021 г.), завършили средното си образование на територията на общината, изразиха своята признателност и искрена благодарност, че са уважени от тяхна страна с отпусната еднократна стипендия по повод 8-ми декември – студентския празник. То бе връчено на двамата ръководители от Митко Кисьов, студент в Медицинския университет в Пловдив, специалност – Фармация.

„Вие ни подкрепяте в момент, в който правим първите си стъпки в сферата на висшето образование. Надяваме се да се изградим като личности-професионалисти, конкурентни на пазара на труда, достойни да работим за развитието на община Ардино. Приемете нашите най-искрени пожелания за здраве, дълголетие и лично удовлетворение в стремежа Ви за изграждане на общината като привлекателно място за живеене!“, се казва в писмото на младите хора.

Кметът на общината инж. Изет Шабан отбеляза пред студентите, че образованието е основен приоритет за общинското ръководство. „Човек трябва да се развива. Това е най-добрият подарък, който може да си направите за себе си“, заяви инж. Шабан. Той припомни, че община Ардино е в етап на разработване на концепция за развитие и благоустрояване на градската среда в град Ардино. Концепцията към днешна дата е в работна фаза. Призова младите студенти да се включат с идеи в разработването на новата концепция.

Гюнер ШЮКРИ