Поздравления на кметове на общини за Рамазан Байрам

Водещи, Общество, Обяви

Кметът на община Черноочене Айдън Осман  и Общинският съвет поздравяват всички мюсюлмани по случай  Рамазан  Байрам. Бъдете здрави, силни  и благочестиви, изпълнени с  надежда, милосърдие и щедрост!

 

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и Общинският съвет поздравяват всички мюсюлмани по случай  Рамазан Байрам като им пожелават здраве, благоденствие и щастливи дни!

 

Кметът на община Момчилград Илкнур Кязим  и Общинският съвет поздравяват всички мюсюлмани по случай Рамазан  Байрам  с пожелание да бъдат здрави и пълни с милосърдие и щедрост!

 

Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед  и Общинският съвет поздравяват всички мюсюлмани с настъпването на свещения празник Рамазан  Байрам като им пожелават здраве, щастие и повече радостни дни!

 

Кметът на община Джебел  Неджми Али и Общинският съвет поздравяват всички мюсюлмани с настъпването на Рамазан  Байрам като им пожелават здраве, благоденствие и любов към ближния!

 

Кметът на община Кирково Шинаси Сюлейман и Общинският съвет поздравяват мюсюлманите с настъпването на свещения празник Рамазан  Байрам като им пожелават здраве и много радостни дни!