Поздравления на фирми за Рамазан Байрам

Водещи, Общество, Обяви

На всички мюсюлмани и техните семейства пожелавам здраве, лично щастие и сговор. Закриляйте болните и бедните, почитайте хляба на трапезата си, живейте в мир и разбирателство! Благословени сме да живеем заедно в радост и мъка и да тачим традициите си. Нека с вяра в Бога, с благост и търпение, посрещаме и изпращаме своите празници, защото те ни събират и сближават!
ЧЕСТИТ РАМАЗАН БАЙРАМ!
Инж.Фахри Идриз
Управител на „Меаца”

***

Областното представителство на Камарата на строителите в Кърджали поздравява всички мюсюлмани с настъпващия свещен празник Рамазан Байрам.
Нека този празник, който учи на мъдрост, направи хората още по-добри и отговорни. Взаимното уважение помежду ни да расте и заедно да работим за нашето общо бъдеще!

***

Управителят на „ВиК” ООД Кърджали инж. Славчо Славков поздравява всички мюсюлмани с настъпването на Рамазан Байрам! Нека този празник бъде изпълнен с радост и щастливи изненади, а животът Ви да бъде пълен с надежди и смирение, за да следвате доброто и красивото!

***

Управителят на „Пазар на производителите”- ЕАД Рамадан Вели поздравява всички мюсюлмани с настъпването на свещения религиозен празник Рамазан Байрам.
Желая Ви много здраве и сбъднати мечти! Нека този светъл празник бъде изпълнен с много радост, хармония и взаимна обич! Честит празник!

***

Директорът на „ОБЧ” инж. Раид Идриз поздравява всички мюсюлмани по случай Рамазан Байрам !
Скъпи братя и сестри, пожелавам Ви здраве, духовна енергия, хармония в семействата и разбирателство за преодоляване на несгодите в живота.
Честити празнични дни!

***

Управителят на „Екип-Холдинг“ Джевдет Адем честити на мюсюлманите свещения празник Рамазан Байрам с най-искрени пожелания за здраве и благоденствие. Празниците носят светлина и топлина, сплотяват и близки и непознати. Припомнят ни, че най-ценните дарове в живота са миговете, споделени с любимите ни хора, подадените приятелски ръце, жестовете на съпричастност и взаимно доверие. Честит празник!

***

„Глобал Нет“ поздравява своите служители и клиенти със свещения празник Рамазан Байрам с пожелание за здраве, щедрост и благочестие. Нека в домовете ви царува сговор, с делата си да градите мостове, а думите ви да сгряват ближния!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

***

Управителят на „КАРАМАН ООД“ Мухаррем Али поздравява всички мюсюлмани със Свещения празник Рамазан Байрам като им пожелава здраве и благодат. Опрощението, покаянието и милосърдието слизат от небето в ден като този. Нека на този празник отворим сърцата си за добро, почтеност и взаимно уважение! Честит Рамазан Байрам!

***

Общинският съвет на ДПС-Кърджали поздравява всички мюсюлмани от общината по случай Рамазан Байрам като им пожелава здраве и благополучие! Нека вярата ни помага да съхраним добротата в сърцата ни, дните ни да бъдат изпълнени с мир и разбирателство!

***

Ръководството на „ Теклас“ поздравява своите служители и всички мюсюлмани от област Кърджали с настъпването на свещения празник Рамазан Байрам. Пожелаваме Ви здраве, разум и добруване! Нека мир и сполука да царуват в домовете Ви и да Ви спохождат добри помисли и спорни делници! Честит празник !