ДПС-Черноочене: Залагаме на приемствеността

Водещи, Политика

В ДПС – Черноочене винаги сме давали преференция на приемствеността, а не на подмяната на вота на избирателите. Затова дълги години провеждаме предварителни избори между желаещите да станат кандидати за кметове. Това подчерта Председателят на Общинския изборен щаб на ДПС-Черноочене и водач на кандидат-съветническата листа Бедрие Газиюмер.
Тя заедно с кандидата за кмет на община Черноочене от партията Айдън Осман и представители на ръководство на партията се срещнаха с жителите на селата Патица и Габрово.
Кметът на община Черноочене Айдън Осман призова всички жители на Габрово към пределна мобилизация за постигането на висок изборен резултат. Нека на тези, които искат да ни разединят да покажем, че сме единни, подчерта той. Не еднократно съм подчертавал, че ние водим диалог с всички, а не както някои с определени фамилии, родове или по друг признак. Продължаваме заедно за видими резултати за община Черноочене, каза Айдън Осман.
Водачът на листата за общински съветници на ДПС и председател на Общинския съвет на ДПС Бедрие Газиюмер прикани присъстващите на 27 октомври да гласуват за ДПС с №55 в интегралната бюлетина.
На срещите в двете села представиха кандидатите на ДПС за кметствата Патица и Габрово: Севитин Мустафа и Беятин Халим.
И двамата са избрани за кандидати на проведените предварителни избори през месец септември. На тях право на глас упражниха всичките избиратели от двете села.
Ръководството на ДПС-Черноочене благодари на досегашните кметове на Патица – Саид Ахмед и на Габрово – Муамер Яшар.
Един от доайените на кметовете Саид Ахмед, след като придоби право на пенсиониране, достойно даде възможност на други да поемат щафетата.

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!