Милко Багдасаров награди отличниците на СУ „П. Р. Славейков“

Общество

45 пълни отличници и 49 отличници с успех над 5,80 награди днес директорът на СУ „Петко Рачов Славейков“ Милко Багдасаров на специално тържество в двора на училището по повод завършването на учениците от 5 и 6 клас. Рефренът „На плаж бележник получи“ звуча този път в училището за шампиони, а не на басейна в комплекс „Арпезос“,  който все още не работи.

Без да се притесняват от отсъствието на вода и радвайки се на новия двор и модернизираната сцена след големия ремонт, славейковци си спретнаха щастливо парти с песни, танци и много игри. Директорът Багдасаров сподели пред всички своето задоволство от многото отличници, отбелязвайки, че вчера го заболяла ръката от подписване на толкова много грамоти. Седмокласниците за първи път не участват в това завършване, тъй като по новите наредби те учат до края на месеца заедно с гимназиалния етап на обучение.

За доброто настроение по време на празника се погрижиха вокалната група шестокласници с ръководител Кирил Кирев и танцова група „Шарени ритми“ с ръководител Галина Стефанова.