Водачът на листата на ГЕРБ: Ще работя младите хора да имат перспективи за развитие

Водещи, Политика

Младите хора са богатството на Кърджали и на цяла България. За тях технологиите са се превърнали в ежедневие и затова сме длъжни да направим така, че именно новите технологии да предоставят възможности за развитие на децата ни. Искам да има повече малки проекти като платените стажове, като безплатния безжичен интернет на обществени места – именно те носят истинската добавена стойност. Това каза в препълнената зала та театъра в Кърджали водачътна листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори Мария Габриел в Кърджали.

„Ние се отличаваме от всички останали партии с нашата диалогичност. Трябва да кажем силно „не“ на езика на омразата и да го изкореним от онлайн пространството. Искам правилата в нашето ежедневие да важат и за интернет“, каза още Мария Габриел. Тя допълни, че отборът на ГЕРБ с кандидати за евродепутати име две важни каузи – да работи за защита на българския национален интерес в рамките на общоевропейския и да спре конфронтацията, като за сметка на това поощри диалога.

„За времето като евродепутат научих много неща – но може би най-важното беше, че България в никакъв случай не е малка европейска страна и нашият глас се чува. Авторитетът ни е голям и това го дължим на премиера Борисов, нашия комисар Мария Габриел, както и на българските евродепутати“, заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Асим Адемов. Според него истинската толерентна партия в България е ГЕРБ. Той подчерта и че при други правителства учителската професия е имала рухнал авторитет и образователната система не е получавала нужната подкрепа от държвата.

„Толкова много направихме през годините и в нито един момент не си позволихме да делим хората на базата на етнос или религия. Ние не лъжем и не даваме неизпълними обещания – може би затова растем всеки ден. Българя се преобрази от европейската солидарност, а нашият премиер има завидни позиции в Европа, той ни направи лидери“, заяви председателят на Народното събрание и областен координатор на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева. Според нея БСП колкото и да продължават да казват, че държавата не се развива – хората имат очи и виждат промяната.

„Местният лидер на БСП говореше, че с програмата за енергийна ефективност ще откраднем жилищата на хората, а той първи си санира блока. Това са БСП – но ние не сме като тях“, беше категорична Караянчева.

Представнето на листата завърши с изненада за присъстващите – спектакъл на едни от най-добрите български комици – Георги Мамалев, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!