Женски структури на ДПС и в Млечино, Бял извор и Падина

Политика

Дамите от Ардинско с амбиции за активно участие в обществено-политическия живот

„Хайирлия да бъде. Мнението на дамите е от особено важно значение за нас и ще ни даде възможност да бъдем още по-близо един до друг“. Това заяви кметът на община Ардино Ресми Мурад при учредяването на новите три женски структури към ДПС в Млечино, Бял извор и Падина. Той приветства дамите от новосъздадените организации на Движението.  „Трябва да бъдем максимално силни, единни и обединени, за да имаме и силно  присъствие в българския и европейския парламент. Ако не се делим, нашият глас ще бъде чут от всяка точка на Европа“, категоричен бе Ресми Мурад.

С поздрав към дамите от района на Млечино, Бял извор и Падина  се обърна и oбластният лидер на ДПС Изет Шабан. Той призова всички жени да бъдат активни, да отстояват политиката на ДПС и да бъдат основен двигател във всички избори.

„Искаме да стигнем до всяка една дама и да дадем пример за цялата партия“, заяви Изет Шабан.

За председател на новата организация в семейството на ДПС в района на Млечино бе избрана Мюмине Ахмед, а в района на Бял извор и Падина  Рукие Солак и педагожката Алина Семерджиева. Амбициите на дамите от Ардинско е да  вземат активно участие в обществено-политическия живот на територията на общината.

Гюнер ШЮКРИ