Обновиха санитарните възли на детското отделение на болницата в Ардино

Общество

Кметът на община Ардино Ресми Мурад и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям разгледаха изцяло обновените санитарни възли и банята за пациенти в детското отделени към Многопрофилната болница за активно лечение в града под Белите брези.

Основните ремонти бяха финансирани от управителя на Военно-спортният клуб „LASERWAR BALKANS” Евгений Смирнов.

От свое име и от името на целия колектив управителят на общинската болница д-р Гюнер Осман изказа най-искрените си благодарности към поредния хуманен жест на Евгений Смирнов.

„Изключително сме трогнати от щедростта на Евгений Смирнов. Неговите благородни жестове са най-добрият пример за обществото и допринасят за по-добряването и улесняването на работния и оздравителен процес в лечебното заведение“, заяви д-р Осман.

Кметът на общината Ресми Мурад изрази сърдечните си благодарности към поредния благотворителен жест на Евгений Смирнов. Той сподели, че общината също осигурява средства за болницата и ремонтът, безспорно ще подобри битовите условия в отделението.

Председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, който е и председател на болничното настоятелство, също изрази своята благходарност и признателност към Евгений Смирнов, човекът с голямото сърце, както го нарича той.

„Да правиш добро дело е чиста проява на човечност, всички направено за болницата е добре дошло. Желаем здраве, късмет и щастие на него и близките му и нека примерът му да бъде последван от още много хора с добри сърца“, заяви Сезгин Байрям.

Гюнер ШЮКРИ