Инвестиция за милиони в Кърджали

Водещи, Икономика

 

„Саба – строй“ даде старт на строителство на най-новия си жилищен проект от „премиум“ клас в Кърджали. Първата копка на GREEN PARK направи собственикът на инвестиционния проект Себахатин Ватансевер. GREEN PARK е проект на инвеститор с доказана репутация в Турция, който стои зад проекти, отговарящи на световни стандарти в строителството. Ватансевер е един от най-големите данъкоплатци в Измир. Занимава се строителство на жилищни сгради и офис сгради от години в южната ни съседка.

Паралелно със строителния бизнес той е успешен в Турция и в хотелиерството.

„Вярваме в потенциала на Кърджали и затова инвестираме в този проект. Кърджали вече е една предпочитана за инвестиционна дестинация град и това е предпоставка за изграждане на повече проекти, които да задоволят все по-голямото търсене на жилищни имоти“ , заяви инвеститорът. Също така той каза, че GREEN PARK е проект, ориентиран към висококачествени имоти, в които комфортът ще бъде изведен на първа линия. Друга отличителна черта е, че сградата ще бъде изцяло газифицирана.

Купувачите на имот от обекти на GREEN PARK ще имат достъп на информация за строителния процес на самия обект от строителните експерти до най-малките подробности. Също така в сайта на обекта ще има обширна информация за всеки етап от строителния процес.

Най-новият жилищен проект в Кърджали: GREEN PARK

Арда нюз