„Темакс“ отвори врати в Кърджали

Водещи, Икономика

55 000 различни стоки за дома и градината предлага магазина на известната верига

Между 55 000 различни стоки за дома и градината ще могат да избират кърджалийци в новооткрития магазин на известната верига „Темакс“. Той отвори врати за първите си клиенти в четвъртък.

По време на церемонията по откриването магазина и работещите в него получиха благословията на енорийския свещеник на Кърджали отец Петър Гарена и районния мюфтия Бейхан Мехмед.
Новият магазин се намира в района на автогарата и се помещава в сграда с площ от над 5 000 квадратни метра. Само търговският салон се простира на над 4000 кв.м. Новият хипермаркет разполага и с удобен безплатен паркинг за клиентите си.
Минути след откриването много кърджалийци разглеждаха с любопитство огромното разнообразие от стоки. Много от тях досега не можеха да се намерят в Кърджали заради липсата на специализиран магазин за дома и градината. По щандовете, разположени на 2 етажа могат да се намерят продукти на водещи световни и български производители от различни категории – строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, къмпинг стоки, мебели и обзавеждане за дома и градината. Много от стоките са на промоция, която е подарък за клиентите на новооткрития магазин. Големия брой паркоместа около обекта е допълнително улеснение за клиентите.
Магазинът се намира в гр. Кържали, бул. България 115,
http://temax.bg/