Арда нюз

      ВЕСТНИКЪТ С НАЙ-ГОЛЯМ ТИРАЖ В РОДОПИТЕ
27 Октомври 2016

Търсят се директори за 10 общински училища в областта

Със заповед на началника на РИО  в Кърджали Гроздан Колев е обявен конкурс за директори на десет общински учебни заведения на територията на областта. 6 от училищата се намират в община Кърджали.

Това са основните училища в селата Бойно, Мост, Перперек, Глухар, Рани лист и за ОУ „П.К. Яворов” в Кърджали. Директори се търсят и за основните училища в село Груево, момчилградска община, в село Рогозче, Джебелско, село Старово, Кирковско и за началното училище „Христо Ботев” в Ардино. Длъжностната характеристика за конкурсната длъжност се представя на кандидатите при подаване на документите, съобщиха от инспектората. Информация за обявените работни места е изложена във фоайето на РИО – Кърджали. 10 са изискванията на които трябва да отговарят кандидат – директорите, а необходимата документация от тях се подава в РИО – Кърджали, на улица „Миньорска” 1, етаж 3, стая 326.

Желаещите да заемат отговорната длъжност ще трябва да спазят крайният срок за подаване на документите, който е 9 юли / понеделник/ включително, уточниха още от образователната структура.

Галина АВРЕНЛИЕВА

3 Comments

  1. ПО-СКОРО „НАМИРА СЕ РАБОТА НА ОЩЕ 10 НЕКАДЪРНИ ЧЛЕНОВЕ НА ГЕРБ“
    Я НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ :“ТЪРСЯТ СЕ….“
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ И ТЕ СА КАТО ПРЕДИШНИТЕ ,НЯМА НИКАКВА ПРОМЯНА ПРИ НАС
    ТАУШАНКА ЛИ НАПРАВИ СПИСЪКА ИЛИ ЗАЕДНО С Г-ЖАТА …КАКВА БЕШЕ ЧЕРНА ЛИ КАРА ЛИ…

  2. Защо всичко се прави тихомълком г-н Началник?Защо обществото не е информирано в съответствие със закона?

  3. Защо няма публикувани обяви съгласно закона!?