Целта на Стамен Белчев е „Арда“ да влезе в първата шестица

Водещи, Спорт

„Ще направим всичко възможно да влезем в първата шестица“, заяви преди първата тренировка на ФК „Арда“ новият-стар треньор на клуба треньор Стамен Белчев.Той декларира, че на всеки мач ще се гони победа.

„Имаме добри футболисти, млади футболисти, опитни футболисти и футболисти с качества. Надявам се всеки един от тях да направи развитие“, каза още Стамен Белчев.

На 23 януари футболистите на „Арда 1924“ заминават на лагер в Анталия. В Турция отборът ще изиграе четири контролни срещи. След това ще продължат подготовката си в Кърджали.

„С всички футболисти, с които се разделихме, го направихме по взаимно съгласие. Това означава, че и двете страни са съгласни. Кой какво е казал, кой какво е правил… всичко е приключило“, заяви президентът на „Арда“ Ивайло Петков по повод появилите се твърдения, че отборът се освобождава от по-скъпите играчи. Президентът на клуба каза още, че бюджетът на „Арда“ е ограничен. Ивайло Петков допълни, че почти всички футболисти, треньори и други работещи в клуба са с намалени заплати, за да съществува „Арда“ и да продължи да се развива. „Продължаваме да търсим нови спонсори, не сме спирали от миналата година“, каза още Ивайло Петков. Той допълни, че цялата тежест по издръжката на отбора в момента се поема от община Кърджали и местния бизнес.