ДПС-Кърджали стана на 32 години

Водещи, Обяви, Политика

Движението за права и свободи в област Кърджали отбелязва днес, 8януари 2022г., 32 години от учредяването си.

Скъпи учредители, членове и симпатизанти на ДПС,

За нас като Областен съвет на ДПС-Кърджали е изключителна чест да Ви поздравим най-сърдечно по случай 32-годишнината от основаването на Движението за права и свободи в Кърджали!
Днес ще се срещнем с учредителите на регионалната организация на нашата партия, хората, които имаха смелостта и високия дух в мразовития 8 януари 1990г заедно с д-р Ахмед Доган да положат основите на областната организация. Ще поднесем лично на всеки от тях нашата благодарност и пожелания.

Скъпи приятели,

Преди 32 години ние – най-голямата организация на ДПС в страната, обещахме да бъдем защитник на правата и свободите на българските граждани, на човешкото достойнство и честта. Нашият извървян общ път през тези години беше пътят на заедността, толерантността, демокрацията. Заедно се справихме с трудности и изпитания,печелихме битки в името на добруването на нашите съграждани и продължаваме да бъдем отговорна и неизменно първа политическа сила в региона, благодарение на Вашето доверие и подкрепа! Днес, ние посрещаме рождения си ден със самочувствието на зряла и отговорна политическа партия.

ДПС продължава да е стожер на демокрацията в България, гарант за спазването на Конституцията и законите. Разбирането на смисъла на нашето присъствие в политическия живот на страната не се е променило от учредяването на Движението на 4 януари 1990 г. – неотклонно да се застава на страната на човешките права. Създателят и почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган ни предаде най-важния урок – силата на заедността.
Под ръководството на настоящия председател на ДПС г-н Мустафа Карадайъ днес ние продължаваме да работим за укрепването на етническия модел – разбирателството, взаимното уважение и толерантноста между всички български граждани.

Скъпи съмишленици,

В началото сме на една нова година.Бъдете здрави, щастливи и успешни през идващите месеци! Нека продължим да бъдем единни, защото от заедността се ражда нашата сила!

Честит празник!
Областен съвет на ДПС-Кърджали