Севда Камбурова, десета в листата на ПП ГЕРБ: Момичето от адвокатската скамейка /Видео/

Политика

От днес ви представяме кандидатите за народни представители в листата на ГЕРБ-Кърджали. Ще започнем с почетното последно място в листата.

При първата ви среща със Севда Камбурова, тя може да ви се стори леко резервирана. Вродената й, ненатрапчива сдържаност често се тълкува превратно. Ако задавате прекалено лични въпроси, ще усетите, че не обича да говори за себе си. А ако продължите да упорствате, ще отклони интереса ви с думите: “Светлината на прожекторите не ме привлича, предпочитам комфорта на дистанцията“. Вероятно причината за тази предпазливост е, че животът не ѝе сервирал нищо наготово. Родена е с амбиции, но без привилегии, и винаги е разчитала главно на собствените си сили. Изпълнила е детската си мечта да стане юрист. Завършила е „Право“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Не крие, че през ваканциите й се налагало да работи, за да се издържа. Но не съжалява. Защото в университетите на живота волята се калява както никъде другаде. Днес се радва на добра кариера и щастливо семейство. По природа е деликатна, но не и чуплива. Зад крехката й физика се крие характер на амазонка – дисциплинирана и целенасочена. Като човек е дискретна и внушаваща доверие, като жена е кокетна в приемливи граници. Не робува на модата, но истината е, че изглежда добре без да полага особени усилия. Не е дразнещо суетна, няма навика да се заглежда по витрини, предпочита да инвестира не в маркови тоалети, а в преживявания с любимите хора. С партньора ѝ са запалени планинари и категорично предпочитат туристическите хижи пред лъскавите хотели.

Щастливи родители са на дъщеря в предучилищна възраст. Цялата строгост на Севда се стопява пред възторга на Ева по приказките и приказните героини. „Знаем наизуст всички приказки за принцеси – Пепеляшка, Снежанка, Рапунцел. За мен е голяма радост, че дъщеря ми обича книгите и че е задължителен ритуал да ѝ разкажа приказка преди лягане“, признава Севда Камбурова. Основната й амбиция по отношение възпитанието на дъщеря ѝ е една – да я научи да отстоява свободата и правата си без да нарушава свободата и правата на останалите. Опитът на Севда Камбурова в политиката е кратък като години, но достатъчен, за  да се чувства на мястото си. Навлиза в дълбоките води на управлението само преди четири години, когато изоставя адвокатската си практика, за да стане заместник-областен управител на Кърджалийска област. Целият ѝ политически стаж е свързан с ГЕРБ. Днес отброява шестата си предизборна кампания – една за местни избори, една за евроизбори и вече четвърта парламентарна. Оптимист е, защото екипът е железен и всеки един допълва останалите като личност и професионализъм. Вярва, че всеки един от тях носи принадена стойност на кампанията.

Какво каза Севда при откриването на кампанията на ГЕРБ-Кърджали за 47-то Народно събрание  можете да видите тук.

Ако искате да гласувате за Севда Камбурова, можете да го направите като отбележите листата на ГЕРБ с номер 32 в бюлетината и с преференция 110.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

2 comments

  • Бягай от герб час по скоро тиси честен идостоен човек,не ти етаммястото,ти не можеш да лъжиш,да се подмазваш и какво лиоще не.Политиката не е за чести хоракато теб.Особенно Г ЕР Б,карта пердута и проду ана от всякаде.

  • Прекрасно дете,желая успех в живота й , а в полетиката която знаем, че осакатява хората ,учи ги да лъжат, там отиват бездарни ,искайки всат на всяка цуна .Севде ти ре си от тях,ГЕРБ е кауза загубена,бягай ат там докато е време.Запаси си достойнството,чустността и скрамността.Балкана ражда хора и на теб е дал всико,радваймусе.Имаш си образование, умна си ще направиш и професионална кариера и тази мръсна политика.

Comments are closed.