БСП регистрира листата си за участие в изборите

Водещи, Политика

С много усмивки и настроение коалиция „ БСП за България “ регистрира своята листа с кандидати за народни представители в 9 – ти МИР Кърджали. С шеговит тон ,усмихнат Милко Багдасаров веднага сподели,че в ЛИСТАТА на БСП всички са „ Местни,свестни и известни. Тя е частично обновена, като отново съчетава опита, мъдростта и младостта. Всеки от кандидатите е със своята кауза в името на по-справедливия и по- спокоен живот на гражданите в България. Предстоят многобройни срещи, мероприятия, общувания в социалните мрежи. Старта за промяна към по-доброто бъдеще на България е даден!“
Водач на листата е Милко Багдасаров – добре познат на цялата Кърджалийска общественост, човек, когото всички познават като доказан професионалист, организатор и управленец.
На второ място е д-р Ваня Михалева, стоматолог с доказан авторитет и опит в своята професионална област.
На трето е председателката на Младежкото обединение на БСП, компютърния специалист инж.Костантина Карабоюкова.
Следват – Георги Кючуков, председател на общинската партийна организация в Кърджали,председател на Комисията по образование в Общинския съвет, младия студент по право Ангел Коджаманов от квотата на АБВ, Венелин Башев, общински съветник, председател на БСП – Кирково, педагог, Надежда Тодорова , дизайнер със свой собствен бранд за производство на обувки под марката „ Надит“, Мария Милушева с частен бизнес в областта на хотелиерството и ресторантьорството, Мария Стилиянова – доказан икономист, работи в застрахователна компания и на десето място Иван Стойков, директор на СУ “Христо Смирненски“- с. Черноочене.
Социалистите обещават в своята кампания да заложат на диалогичния и позитивен тон. Те са убедени, че в следващия парламент правителство без БСП е невъзможно. Затова и в своите разговори, дискусии, социални мрежи ще акцентират върху решенията и отговорите в програмата на партията, особено върху предложението за управление на новото правителство в първите 100 дни. БСП със своите леви политики е готова и знае как да управлява в интерес на гражданите за повишаване на техния жизнен стандарт. Целта на социалистите е една, всички заедно да върнем щастливите си усмивки, а Кърджали заеме своето място сред най -успешно развиващите се региони.