Караянчева води листата на ГЕРБ, партията ще се бори за мандат от Кърджали

Водещи, Избори

„Тръгваме за по-високи резултати, за мандат към Народното събрание и за да покажем, че не сме партия еднодневка“, заяви след като регистрира листата за народни представители на ГЕРБ нейният водач Цвета Караянчева.

„В листата ни има представители на почти всички общини в областта, на различни професии и мисля, че това е заявка за сериозен успех“, подчерта Караянчева.

Тя допълни, че за ГЕРБ е важно да има висока избирателна активност, защото само така избраните власти са легитимни.

„Хората искат сигурност. Видяхме,че до момента тези партии, които се писаха за промяната не можаха да направят нищо. Целта ни е да стигнем до възможно повече български граждани, да ги убедим в правилността на нашата политика и това което ние предлагаме като възможност“, коментира бившият парламентарен шеф.

Караянчева бе категорична, че трябва да върнем България към нормалния ритъм на живот, който беше преди няколко месеца.

Ето и листата на ГЕРБ в 9МИР Кърджали. Водач е Цвета Караянчева. Втори е кардиологът д-р Милчо Енчев, трети е началникът на земеделската служба в Джебел Гюнай Сали, четвърти е д-р Адам Персенски. На пето място е Маргарита Башлиева, директор на гимназия в Кърджали. Шести в листата е бившият началник на пътното управление Иван Гавазов, седми Джемал Али от Черноочене, на осма позиция е Веселина Юрукова. Девети – Руслан Терзиев и на 10-то място бившият заместник-областен управител Севда Камбурова.