Представиха новия треньор на „Арда“

Водещи, Спорт

Новият старши треньор на „Арда“ Димитър Димитров – Херо беше представен официално във вторник. Херо заменя на поста Николай Киров пое ЦСКА.
„Спортният директор Ивайло Петков ми се обади и съвсем коректно ми обясни как стоят нещата както финансово, така и като потенциал и точно тази честност ме спечели, защото аз доста съм лъган във футбола.
Селекцията е неразривно свързана с бюджета. Доколкото имам информация бюджетът е в пъти по-нисък отпреди години“, заяви новият треньор. Въпреки това ще опита да намери нужните хора, отборът на „Арда“ е напуснат основни футболисти и има дисбаланс.
„Имаме само двама крайни защитници и ще опитаме да намерим свободни играчи, но е трудно, защото трансферният прозорец затвори“, каза още Херо. Той допълни, че в отбора има контузени играчи, а други се връщат след контузии и не са в добро кондиционно състояние.
„Арда е една от приятните изненади в българския футбол в последните години и това се дължи предимно на предишния треньор Николай Киров, който остави светла диря във футбола в Кърджали.
Целта ще бъде влизане в първата шестица, макар че отборът не започна добре сезона. Трябва да вдигаме нивото и да печелим мачове“, коментира Димитър Димитров.
Малко след пресконференцията Херо излезе на терена и беше приветстван от най-върлите фенове на „Арда“. По-късно Димитър Димитров проведе първата тренировка на отбора на стадиона в Момчилград.

Вашият коментар