Хасан Азис се отказа от мястото на народен представител

Общество

Заместник-председателят на ДПС и втори в листата на партията в Кърджали д-р инж. Хасан Азис се отказа от депутатското място. Той обяви това на фейсбук страницата си.

„Заявих пред ЦИК, че се отказвам от мястото на народен представител и оставам кмет на Община Кърджали. Множество започнати проекти в града, поетите ангажименти към гражданите, както и многото работа, която ни чака в общинската администрация, ме убедиха, че мястото ми е тук, в града“, заяви инж. Азис.

„Считам, че с присъствието си на второ място в листата за кандидати за народни представители на ДПС от Кърджали поех лично политическата и морална отговорност за резултата от вота“, подчертава той.

ДПС отбеляза много добър успех в Кърджали на тези избори. Благодарение на доверието, което гражданите ни гласуваха отново, ДПС затвърждава представителството си в следващия парламент, казва още д-р инж. Хасан Азис.

Той благодари на всички граждани, които подкрепиха идеите и вижданията на ДПС за развитие на България през следващите 4 години.