Петя Михалевска: Справедливост за всеки, ние заслужаваме повече

Водещи, Избори 2021

В първия ден на надпреварата за парламентарните избори на 4 април – БСП откри предизборната си кампания в Кърджали.

„Влизаме в една кампания, която е много важна за нас, много е важна за Кърджали“, заяви Петя Михалевска, кандидат за народен представител и водач на листата на БСП в 9МИР Кърджали. През последните години има дефицит на истинска справедливост, не случайно слогана на кампанията на БСП е  „С грижа към хората“.

Ние заслужаваме повече. „Защо ние сме най-бедни, най-болни, защо изчезваме? Отговорът е някъде извън нас, но решението е в нас, каза още Петя Михалевска. Много е важно всеки да гласува, избирателната активност да е висока, за да спрем контролирания вот, категорична бе тя.

Михалевска очерта и приоритетите на БСП. „Нашият фокус – икономика, инвестиции, инфраструктура, доходи и справедливост за всеки“.

„Щастлива съм, че получих доверието на ръководството на БСП. Това е голяма отговорност за мен“, подчерта Петя Михалевска и зави: „Кърджали е моят дом. Ще бъда лоялна и няма да предам хората от Кърджали – без значение от религия , етнос, партийна принадлежност“.

„БСП е длъжна да спечели тези избори. Това е единствената възможност да си върнем достойния живот, ние го заслужаваме. Кърджали е обезкървен, Кърджали има драматична потребност от промяна. Ние сме друго поколение, ние разбираме от какво имат нужда младите“, каза Есен Устренска, кандидат за народен представител, втора в листата на БСП за 9 кърджалийски избирателен многомандатен район.
„За първи път имаме такава листа, съчетаваща младостта и опита. 70% в нея са представителки на нежния пол, 40% – са гражданска квота – хора професионалисти, реализирани, хора с кауза“, посочи Милко Багдасаров, областен лидер на БСП и 10-ти в листата за партията в Кърджали.

„Ние сме един отбор, това е знак за нашето единство. Заставаме твърдо зад Петя – местен, млад, амбициозен човек. Петя израсна покрай баща си, убеден съм, че тя никога няма да го изложи и ако я гледа отгоре, ще се гордее с нея“, сподели през сълзи Багдасаров.

„И нека да заложим на младостта на красотата, да поискаме промяната. На 4.04 – с №4 в бюлетината“, призова областният лидер на БСП.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.