ДПС се регистрира за участие в парламентарните избори

Водещи, Политика

Документите си в Централната избирателна комисия за участие в парламентарните избори на 4 април подадоха от Движението за права и свободи.
„Много важни избори за България. Според нас едни от най-важните избори след 89-а година. Тези избори ще определят посоката за развитие на България. Доколко ускорено и догонващо ще се развива страната или ще продължаваме да затъваме“, каза след регистрацията лидерът на Движението Мустафа Карадайъ, предаде БНТ.
„За да се развиваме ускорено и догонващо, има една задължителна предпоставка – да възстановим нормалността в политиката, да възстановим демокрацията, за да възстановим държавността и авторитета на органите и институциите в държавата“, посочи Карадайъ.
Оценката за състоянието на демокрацията не веднъж сме я посочвали. Тази оценка към настоящия момент не е много добра, поясни още той.
ДПС има ясна програма за ускорено догонващо развитие на страната. „Сега виждаме, че нашите приоритети са вече приоритети и на ЕС. И ние трябва да ги реализираме в България“, каза Карадайъ.

Вашият коментар