Областният съвет на ДПС-Кърджали номинира единодушно Мустафа Карадайъ за водач на листата

Водещи, Политика

Областният съвет на ДПС-Кърджали номинира единодушно председателя на партията Мустафа Карадайъ за водач на кандидат-депутатската листа на Движението в 9-ти Кърджалийски многомандатен район за парламентарните избори на 4 април. Това стана на проведеното днес разширено заседание на Областния съвет на ДПС, в което участваха заместник-председателя на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис, председателя на ОблС на ДПС Ресми Мурад, настоящите народни представители Адлен Шевкед и Ерол Мехмед, кметовете на общини,председатели на Младежкото ДПС и женските дружества на партията.

Присъстващите гласуваха листа от 33 кандидати за народни представители в 45-то Народно събрание, които са подредени по азбучен ред. Тя ще бъде изпратена на 15 февруари до Централното оперативно бюро на ДПС.

Председателят на Областния съвет на ДПС Ресми Мурад благодари за много добрата организация по време на проведените онлайн и присъствени разширени заседания в 7-те общини на областта. Той подчерта, че очаква максимална мобилизация на местните структури на предстоящия вот през април. „Ако работим задружно и обединено, мисля, че ще се поздравим с много добър изборен резултат“, заяви Ресми Мурад.

В своето приветствие заместник-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис отбеляза, че на предстоящите парламентарни избори синергията на партийната организация, работата на Младежките и Женските структури ще им гарантира възможно най-добрия резултат. „Времето предполага да работим в пълна координация и в изключителна екипност“, категоричен бе заместникът на Мустафа Карадайъ.