ДПС – Ардино номинира Ахмед Доган за кандидат-депутат

Водещи, Политика

На общинско заседание на ДПС, проведено днес в Ардино, за кандидат-депутати бяха номинирани почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган, председателят на партията Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на ДПС д-р инж. Хасан Азис. Сред посочените имена са и тези на областния лидер на партията Ресми Мурад, настоящите депутати Адлен Шевкед и Ерол Мехмед, Елван Гюркаш и др.На партийният форум присъства областният лидер на ДПС в Кърджали Ресми Мурад. В него взеха участие и ръководствата на Младежкото ДПС в Ардино, Женското дружество, общински съветници, избрани от листата на ДПС. Отделно в онлайн заседанието се включи и областният лидер на Младежко ДПС Байрам Байрам.

Заседанието бе открито от председателя на Общинската организация на ДПС в Ардино Шахин Байрамов, който запозна членовете на заседанието с решенията на Централния съвет на ДПС, Областния съвет на ДПС и Общинския съвет на ДПС-Ардино.

Членовете на местните структури на ДПС в Ардино посочиха общо 20 номинации за депутатската листа в Кърджалийския многомандатен избирателен район. След самоотводи те останаха 14.Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан си направи отвод от номинацията. „ Поел съм ангажименти пред цялата ардинска общественост да реализирамe заедно с екипа си, нашата визия за развитието на общината. Да изпълним всички обещания, които сме дали по време на предизборната кампания. Апелът ми е: „Можем да постигнем успех, когато сме единни, силни и отговорни!“, заяви инж. Изет Шабан.В своето приветствие Областният председател на ДПС Ресми Мурад заяви, че предстоящите парламентарни избори са изключително важни. „Ние от област Кърджали ще работим за спечелването на вота на всички избиратели. Целта ние е на 4-ти април да имаме минимум 4-ти народни представители от листата на ДПС. За постигането на тази цел трябва да се мобилизират всички структури на партията от областта“, заяви Ресми Мурад.