Социалисти посрещнаха с аплодисменти водача на листата в Кърджали Петя Михалевска

Водещи, Политика

С букет цветя и аплодисменти бе посрещната Петя Михалевска- водач на листата на БСП в Кърджали за предстоящите парламентарни избори. Това се случи на заседанието на областния съвет на партията.

С думите „Всички ние, кърджалийските социалисти заставаме твърдо зад теб, зад младостта и бъдещето на Кърджали” се обърна Милко Багдасаров.

Петя Михалевска сърдечно благодари на всички за доверието . „Залагам на една позитивна кампания, лице в лице с всички граждани. Кърджали се нуждае от промяна. Младостта е на ход”. Единодушно бе гласувана листата за предстоящите парламентарни избори, както и двете места определени за гражданската квота. На второ място е Есен Устренска , на 31 години, адвокат, поетеса по душа, общински съветник в Кърджали, а на 9-то председателя на тракийско дружество „ Тракийско сърце” Марияна Ликова.

Останалите в листата са: на 3-то място председателя на кърджалийската партийна организация Георги Кючуков, на 4 –то място Костантина Карабоюкова- областен председател на Младежкото обединение, на 5-то място Венелин Башев- председател на Кирковската партийна организация, на шесто и седмо място- гражданска квота, на 8 –мо място Теодора Каракостова- областен председател на жените социалистки, на десето място – областният председател на партията Милко Багдасаров.

След заседанието Петя Михалевска, потомка на капитан Петко войвода ,заедно с членове на листата се поклониха пред бюст-паметника на войводата. В знак на признателност към неговото дело те поднесоха венци и цветя.