Инж. Изет Шабан: Предстоят важни избори, нека да бъдем сплотени, единни, мотивирани

Политика

Общинският съвет на ДПС в Ардино проведе разширено заседание, на което бе избран Общински предизборен щаб, начело с председателя на общинската организация на ДПС Шахин Байрамов

Разширено заседание на Общинския съвет на ДПС – Ардино се проведе в салона на градското читалище при спазване на противоепидемичните мерки. На срещата присъстваха и общински съветници, избрани от листата на ДПС.

Председателят на Общинската организация на ДПС в Ардино Шахин Байрамов започна присъстващите с решенията на Централния съвет  на Движението за права и свободи във връзка с подготовката за парламентарните избори на 4 април 2021 г.

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан заяви, че след два месеца предстоят много важни избори. „Нека да бъдем сплотени, единни, мотивирани и готови за работа“, каза още той.

На заседанието бе избран Общински предизборен щаб, начело с председателя на общинската организация на ДПС в Ардино Шахин Байрамов. В него са включени всички 21 членове на местния Общински съвет на ДПС. Решено бе още разширеното заседание на Общинския съвет на ДПС-Ардино във връзка с номинациите за кандидати за народни представители да се проведе онлайн на 10-ти февруари при спазване на всички противоепидемични мерки.

Гюнер ШЮКРИ