Младежи от ДПС в Кърджали и Момчилград с акции за Деня на толерантността

Политика

Младежката организация на ДПС в Кърджали отбеляза Международния ден на толерантността със засаждане на дръвчета в парк „Арпезос – Север”. Това е първата акция на новосформирания Общински съвет на Младежко ДПС. Екоинициативата премина под мотото „Толерантни към природата”. Природата със своите красоти е общ дом на всички кърджалийци, в който живеем заедно и във взаимно разбирателство. Искрено вярваме, че нашият град е истински пример за толерантност между хората, независимо от техния етнос и религия, споделят младите хора от ДПС.
В Момчилград младежката структура на ДПС организира своеобразна изложба от специално изготвени картички с послания за Международния ден на толерантността. Инициативата им се проведе в градския парк „Нури Адалъ“, на която се включиха кметът на общината Илкнур Кязим и председателят на Общинския съвет Ерсин Юмер.
Да бъдеш толерантен означава да уважаваш и приемаш многообразието и да живееш в хармония с него. За нас различието не е проблем, а богатство. Действаме за по-добро бъдеще, бяха част от посланията на младежите от ДПС – Момчилград.