”Арда бокс” с четири бронзови медала от Държавното лично и отборно първенство

Спорт

Българската федерация по бокс пък награди треньорът на кърджалийския клуб „Арда бокс” Стоян Узунов за развитието на спорта

Над 50 клуба и 200 състезатели взеха участие в Държавното лично и отборно първенство по бокс за юноши до 16 години, което се проведе от 27 до 31 октомври в Кърджали.
Домакините в лицето на ”Арда бокс”, участваха в шампионата с девет боксьора и приключиха успешно турнира с четири бронзови медала. Състезанието се проведе при закрити за публика врати, поради противоепидемичните мерки, а двубоите приключиха в събота.
Кметът на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис поздрави участниците и изказа благодарността си за спазените мерки, за отговорността, за екипността в справянето с К-19 и за силния спортен дух! Измина тежка спортна година, но искрено вярвам, че ни очаква силен календар и много призиви места, както за Кърджали, така и за България!, подчерта инж. Азис.
Българската федерация по бокс пък награди треньорът на кърджалийския клуб „Арда бокс” Стоян Узунов за развитието на спорта. Наградата му бе връчена при откриването на държавното първенство.