Трима пострадаха при катастрофи в областта

Криминале

Две пешеходки били блъснати на кръстовището между ул.“Джордж Вашингтон“ и ул.“Македония“ в Кърджали на 13 септември около 13,30 часа. Жените на 60 г. и 73 г. пресичали на пешеходна пътека и били ударени от лек автомобил „Пежо“, управляван от 76-годишна. Пострадалите били прегледани в Спешното приемно отделение и освободени. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

28-годишен мотоциклетист пострадал при пътно произшествие на 12 септември в участъка от Черноочене към Кърджали. Водачът загубил контрол над управлението и се блъснал в скат. Прегледан е бил в Спешното приемно отделение и освободен. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП.

Само с материални щети е произшествие в района на село Фотиново на 11 септември около 7,30 часа. При включване за движение по главния път 51-годишен със “Сузуки“ блъснал  „Фолксваген“. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Вашият коментар