Випуск-2020 от Черноочене: Ще помни цял живот завършването

Общество

24 юни се превърна в 24 май за дванадесетокласниците от Средно училище „Христо Смирненски“ село Черноочене. С месец закъснение те се сбогуваха със своите учители и родното школо. Така може да се обобщи изпращането с цветя, балони и смях през сълзи, на абитуриентите от випуск 2020 г.

Нищо не беше в състояние да помрачи най-важния ден на абитуриентите от пандемичната 2019/2020 учебна година. Те споделиха, че ще помнят своето уникално завършване цял живот.

Куп грамоти за успешното си участие в различни международни и национални конкурси имат много от абитуриентите. За показан отличен успех през май община Черноочене награди 7 зрелостници от местното СУ „Христо Смирненски“.

Абитуриентите не скриха сълзите си, не скъпяха добрите думи и се вричаха да не се забравят. Те поеха по своя път с гордо вдигнати глави, целеустремени и готови да се преборят с трудностите, които им предстоят.

Ръководството на училището им връчи дипломите, като им пожелаха да са здрави и успешни в живота. Отличниците на випуска получиха награди за своето ученолюбие и упоритост.

Исмет ИСМАИЛ