Пенсионира се една от най-дългогодишните служителки на община Черноочене

Без категория

С много емоции и мили спомени служители от общинска администрация Черноочене изпратиха в заслужена пенсия дългогодишната им колежка Гюлнар Мехмед. Тя подели с тях, че след дългогодишната съвместна работа администрацията завинаги ще остане в сърцето й.

Кака Гюлнар, както всички й казват, получи букет цвета, връчени от кмета на община Черноочене Айдън Осман. Много развълнувана и щастлива беше Гюлнар Мехмед в последния работен ден, като обеща да се връща винаги с удоволствие и с добри спомени тук.

Тя е родена през 1958 г. в семейството на местни земеделци. Трудовата и кариера започва през 1976 г. Току-що завършила гимназията в Черноочене, още 18-годишна я назначават учителка в тогавашното училище на родното й село Дядовско. В администрацията работи цели 41 години. През месец март на далечната 1979 година е назначен в община Черноочене в отдел „Личен състав“, където заема длъжността 20 години. Работи със 7 общински кметове на Черноочене. През 1999 година е назначена на длъжността технически секретар при общински съвет-Черноочене.

Гюлнар Мехмед казва, че през тези 41 години има пряко наблюдение в развитието на района. „Няма да е клише ако кажа, че за тези години от едно малко селце Черноочене се превърна в модерната врата на област Кърджали“, заяви Гюлнар Мехмед.

Исмет ИСМАИЛ