Поздравления на кметове на общини и общински съвети за Великден

Водещи, Обяви

В навечерието сме на най-светлия християнски празник Възкресение Христово, с който отбелязваме Великия ден на възкръсването на Божия син и надеждата на милиони вярващи християни за опрощението и живот след смъртта. Великденските празници през настоящата година съвпаднаха с невижданата досега пандемия от разпространението на коронавируса COVID-19. Изразяваме убеденост, че заедно със задружни усилия ще преодолеем това предизвикателство на времето.
Ръководството на община Ардино Ви поздравява най-сърдечно по случай големия християнски празник – Великден! Пожелаваме Ви много здраве, благополучие и светлина в домовете Ви! Нека бъдем по-мъдри, по-добри и съзидателни!
Кмет на община Ардино инж. Изет Шабан
Председател на общинския съвет Сезгин Байрям

***

Кметът на Община Джебел Неджми Али
и Общинският съвет
ПОЗДРАВЯВАТ
християните от общината с настъпването на Великден! Нека празничните дни бъдат изпълнени с радост и щастливи изненади! Желаем ви много сбъднати пролетни обещания и щастливи нови спомени!

***

Кметът на Община Кирково Шинаси Сюлейман и Общинският съвет
ПОЗДРАВЯВАТ
всички християни по случай светлия празник Великден! Да Ви е честит празникът и изпълнен с радост и красиви мигове! Приемете нашите пожелания за здраве и късмет в семействата и много успехи във всички начинания!

***

Кметът на Община Крумовград Себихан Мехмед и Общинският съвет
ПОЗДРАВЯВАТ
християните с настъпването на Възкресение Христово! Нека този светъл празник бъде изпълнен с много радост, хармония и взаимна обич!
Честит празник!

***

Кметът на Община Момчилград Илкнур Кязим и Общинският съвет
ПОЗДРАВЯВАТ
всички християни с предстоящия празник – Великден! Нека ви съпътстват благочестието и добрите начинания! Приемете нашите искрени пожелания за здраве и благополучие!

***

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман и Общинският съвет
ПОЗДРАВЯВАТ
всички християни по случай Великден!
Приемете нашите пожелания за здраве и много успехи! Нека този светъл празник Ви донесе много здраве, благодат и доброта за вас и вашите семейства!