В ДПС-Ардино започнаха отчетно-изборните събрания на местните структури

Политика

Започнаха отчетно-изборните събрания на местните структури на ДПС в Ардино. Стартът бе даден от района на Русалско. Гости на партийните събрания бяха областният лидер на ДПС и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан и общинският съветник от района Шахин Байрамов.

Отчет за дейността на местните организации на партията за времето от 2016 година до настоящия момент представиха председателите на местните съвети в Любино, Русалско и Китница. Отчетено бе, че работата им е била насочена към укрепване и разширяване структурите на Движението, членската маса, организационния живот с цел заздравяване и популяризиране на дейността им.

В Китница и Любино Фахретин Халил и Мюмюн Мехмед бяха преизбрани отново за председатели на Местните съвети на ДПС. В Русалско за лидер на местната структура бе избран 32-годишният Олджай Сабри.

Срещите се провеждат по предварителен график и ще приключат на 11 март. Общинската конференция на ДПС ще се проведе на 14 март, на която 253 делегати ще определят новия лидер на партията в града под Белите брези.

Гюнер ШЮКРИ