Емил Кирков оглави Младежкото ДПС в община Кирково

Политика

Емил Кирков от село Горно Кирково е новият лидер на МДПС Кирково. Той бе избран единодушно от делегатите на  VIII-ма отчетно-изборна конференция, която се проведе днес в Кирково. 

Емил Кирков е роден на 8 март 1988 в гр. Кърджали. Втори мандат е общински съветник от ДПС. Завършил е Висше училище по агробизнес и развитие на регионите в Пловдив със специалност бакалавър „Финанси“  и магистратура “Счетоводство и одит“. Семеен с едно дете. 

След избора на конференцията новият лидер на МДПС Кирково каза; „ Бъдете сигурни че ще оправдая вашето доверие като председател на Младежко ДПС Кирково. Благодаря ви за подкрепата.“  

В VIII-мата отчетно-изборна конференция на МДПС Кирково присъстваха 64 делегата от 65 – конференцията беше легитимна, съгласно Устава на партията. Конференцията избра 13 членен състав от четирите микрорайона за ръководството на  общинския съвет на МДПС Кирково и 19 делегата за областната конференция.

Официални гости на конференцията бяха, областния председател на ДПС инж. Изет Шабан, областен председател на МДПС Байрам Байрам, общински лидер на ДПС Кирково д-р Ерджан Фърънжъ, кметът на община Кирково Шинаси Сюлейман, зам. метовете Валентина Димитрова и Тасим Хадживейсал. Форума уважиха още председател на законодателния орган в община Кирково инж. Сали Рамадан, председател  на женско дружество към ДПС Кирково и съветник в общинския съвет Зекие Хасан и секретаря на общината Риза Местан също уважи младежите.