Юрист и мениджър влизат в екипа на Неджми Али

Политика

Юрист и специалист по мениджмънт влизат в екипа на кмета на Община Джебел. На още двама свои заместници ще разчита Неджми Али при изпълнението на амбициозната си програма за развитие на региона. Това са Емил Куцев и Ергин Юсеин. Двамата са с богата професионална биография, а Ергин Юсеин е и силна фигура в ДПС – член на Общинския съвет на ДПС и на Областния съвет на партията. Той е и бивш общински съветник. През годините Юсеин е отговарял за отдел „Здравеопазване и социални грижи“, началник звено в Общинската администрация, специалист „Цени и контрол на фирмите“. За последно е заемал длъжността началник отдел „Благоустрояване, комунално стопанство“.
Куцев е магистър по право. Бил е специалист в Стопанския отдел на Общината, данъчен инспектор, разследващ полицай.
Вече стартира изпълнението на проектите, заложени още в предизборната програма на кмета Неджми Али. Проектната готовност до края на мандата пък е в размер на милиони левове.
„Новоназначените заместник-кметове започнаха работа, поемайки отговорността, че ще бъдат ангажирани постоянно в услуга на гражданите. Имаме много поставени цели, чието изпълнение вече започна. Разчитам на доказани професионалисти в различни сфери. Техният опит смятам, че ще бъде от огромна полза за програмата „Максимум“ на Общината“, посочи кметът Неджми Али.
Трима са зам.-кметовете в Община Джебел.