Камен Донев изигра представление №200 на кърджалийска сцена  

Култура

Актьорът направи незабравим рождения ден на негова почитателка, като й поднесе красив букет

Театрално-музикален център – Кърджали беше домакин на 200-то представление на спектакъла „Възгледите на един учител за всеобщата просвета , Част 2” на Камен Донев. „Уважаема публика, за мен и моя екип, тази вечер е много специална, защото това беше двестотното ни представление“, обърна се емоционално към препълнената зала, макар и изтощен до краен предел актьорът.

Близо три часа той „държа” стотиците зрители с Втората лекция, построена аналогично на предишния спектакъл, със същия дидактичен характер. Късметлиите, които успяха да си вземат билети, се забавляваха от бързотечното му слово и неподражаем скороговор от тотални безумия и житейски мъдрости, изпитаха удоволствие от английския валс, грузинския танц, диско, суинг, които Камен Донев изпълни по неподражаем начин, както и от емоционално поднесената ария на Риголето. На сцената актьорът изпрати своите послания без да се щади и ползвайки богатия си „арсенал” от смешки и уроци, гъвкавост на ума, таланта и физическия си потенциал.

На сцената на кърджалийския театър се случи и прецедент – този път Камен Донев не получи, а подари цветя. Той поднесе на изключително развълнувана своя почитателка красив букет. Жестът му бе в отговор на молба на майка й да направи незабравим рождения ден на нейната дъщеря.

„Наред с изключително успешни турнета на нашите трупи, гостуването на Камен Донев е начало на поредица от интересни заглавия, които публиката предстои да види на сцената на нашия театър –  част от събитията, посветени на 60-тата годишнина от създаването му“, каза директорът на ТМЦ-Кърджали, Гълъб Бочуков.