Мощна подкрепа за Неджми Али декларираха жителите на кв.“Прогрес“

Водещи, Политика

Реконструкция и разширяване на моста в квартал „Прогрес“, както и поставяне на допълнително осветление на съоръжението. Този ангажимент пое пред жителите на джебелския квартал кандидатът на ДПС за кмет на общината Неджми Али. За целта, още в първите дни след изборите, чрез председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, ще бъде внесено искане в Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) съоръжението да бъде включено в поименния списък на АПИ за ремонт през 2020-та.
Неджми Али се ангажира и да бъде изграден тротоар от квартала до центъра на Джебел. Вътрешните улици, които не са били асфалтирани, ще бъдат приведени към вид напълно в унисон с програмата за облагородяване – асфалтиране и маркировка.
Ще се реализира и проект за частична канализация. Ще бъдат набелязани мерки да се не допуска наводняване на кръстовището при обилни валежи. Поставянето на допълнителни улични лампи ще обхване целия квартал.
Една от темите отново бяха декларираните инвестиции на представители на текстилния бизнес, като решителна стъпка за увеличаване на доходите на местното население, както и за коренна промяна на отношението на работодателите към работниците. Порочните практики за ниско заплащане на труда и експлоатация вече няма да се прилагат в Джебел – този консенсус е постигнат в разговорите между Неджми Али и бизнесмените.
Жителите на „Прогрес“ обещаха мощна подкрепа за кандидата за кмет на община Джебел Неджми Али и за съветническата листа на ДПС, водена от Сейфи Мехмедали.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!