Бизнесът в Ардино подкрепя инж. Изет Шабан за кмет на общината

Политика

„Искам да работя усилено за икономическото развитие на Ардино. Основният ми приоритет през следващите четири години ще бъде осъществяване на партньорство и сътрудничество с малкия и среден бизнес.“. Това заяви на предизборна среща – разговор с представители на малкия и среден бизнес в град Ардино кандидатът за кмет на общината от ДПС и областен председател на Движението инж. Изет Шабан. На срещата, която се проведе в заседателната зала на общината, участие взеха още народният представител от ДПС Адлен Шевкед, водачът на листата за общински съветници от ДПС Сезгин Байрям, както и голяма част от кандидатите за съветници.

Кандидат-кметът на Ардино инж Изет Шабан като следващ приоритет в своето изложение начерта приемането на местна нормативна уредба за подпомагане и развитие на бизнеса, ще бъде изграден бизнес-информационен център. С обществено обсъждане ще бъде актуализирана Наредбата на Общинския съвет за насърчаване на инвестициите. Приоритетно ще се предоставят общински земи и пасища за развитие на животновъдството и растениевъдството на потенциални земеделски производители.
Той посочи още, че ще се предоставят урегулирани поземлени имоти по Регулационния план на Ардино и индустриална зона за разкриване на малки производства. Ще се търсят инвеститори за инвестиции в района. Ще продължават да се укрепват и поддържат добрите приятелски взаимоотношения с побратимените общини от Турция, Гърция. „В мое лице ще получите пълна подкрепа за различни идеи и инициативи от ваша страна. Подкрепете ни, за да работим заедно за развитието на община Ардино. Всеки глас за друга партия, освен ДПС, ще бъде против нашето развитие. Обещавам, че няма да се срещаме от избори до избори“, заяви пред бизнесмените инж. Изет Шабан.
Водачът на листата за общински съветници от ДПС Сезгин Байрям благодари на представителите на местния бизнес за доверието през годините. „Вярвам, че на 27 октомври отново ще получим вашата подкрепа с номер 55 в бюлетината. Нека всички да се обединим и заедно да направим Ардино по-добро място за живеене!“, заяви Сезгин Байрям.
Представителите на местния бизнес изразиха своята позиция и подкрепиха новия кандидат за кмет на общината от ДПС инж. Изет Шабан.
Народният представител Адлен Шевкед изказа категоричната си подкрепа за кандидатите на ДПС. Тя подчерта, че листата на ДПС в Ардино е от доказани хора.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!