Жителите на Джебелско вярват, че Неджми Али ще превърне общината в по-добро място за живеене

Политика

„Всички в село Подвръх ще гласуваме за Неджми Али, за да стъпи на върха на община Джебел и да реализира амбициозната си програма. Вярваме му!“. Емоционалното изказване е на жител на Подвръх след срещата на местното население с кандидата на ДПС за кмет на Джебел. То обобщава настроенията в цялата родопска община. Жителите вярват, че Неджми Али ще превърне община Джебел в по-добро място за живеене.
„Повече асфалт и повече осветление – това ще получите на първо време в Подвръх. И това не е лукс, необходимост е“, заяви Неджми Али. Той се ангажира и с изграждането на детска площадка.
Неджми Али обеща, че  промяната,  заложена в Мандат 2019-2023 ще  бъде усетена в село Слънчоглед и в квартал „Брягово“ още в първите седмици след изборите. „Вие ще разберете, че мотото ни „Джебел заслужава много повече“ не е само красиво на думи, а е фундамент, върху който ще работим с темпове, за което другите ще ни завиждат, за да стане нашата община много по-добро място за живеене,“ заяви още кандидатът на ДПС за кмет на община Джебел Неджми Али.

Облагородяването на  кв. „Брягово“ предвижда доизграждане на тротоарите и асфалтиране на останалите улици. Неджми Али обеща още изграждане на по-голяма детска площадка, съответстваща на нуждите на квартала. В тази част на Джебел ще бъдат поставени допълнителни осветителни тела.
С бурни аплодисменти местните жители посрещнаха и новината на Неджми Али за предстоящи инвестиции в региона от дружества за текстил и облекла. На първите разговори с Неджми Али бизнесмените обещали по-добри условия на труд и много по-добро заплащане на труда. Предприемачите, които идват на оглед след около 10 дни, останали изненадани, че все още в Джебел имало шивачки, които получавали едва около 500 лева на месец. Те били категорични, че ако не се промени това некоректно отношение на работодател към работници, в родопския град шивашкият отрасъл ще бъде унищожен .
В Слънчоглед ще бъде асфалтирана вътрешната улична мрежа, ще бъдат поставени допълнителни осветителни тела, ще се изгради детска площадка, обеща на срещата с жителите на селото Неджми Али. В махала „Ходжакьой“ ще бъде изградена канализация за отпадъчни води. Местните жители обещаха мощна подкрепа за кандидата за кмет на общината Неджми Али и за кандидата на ДПС за кмет на населеното място Алпай Муса.

Мултимедийното представяне на програмата на Неджми Али за управление на община Джебел бе посрещнато с аплодисменти и от жителите на село Ридино.

 

Жителите на село Сипец пък посрещнаха с пита и мед кандидата на ДПС за кмет на община Джебел. Другата предизборна изненада на местните хора бяха надписите „ДПС“ и „55“ върху питата.

Неджми Али пое ангажимент за изграждане на сграда на кметство Сипец, а в селото, оформило се като вилна зона, ще бъдат поставени допълнителни улични лампи.

Кандидатът за кмет на Джебел представи пред домакините акценти от програмата си за управление на общината в мандат „2019-2023“.

„99% в Сипец подкрепят Неджми Али и приемат за техен дълг да гласуват с номер 55 в интегралната бюлетина, за да дадат полагаемия кредит на доверие на кандидата и амбициозната програма“, обявиха местните жители.

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление и се наказва от закона!