Пълна подкрепа за Неджми Али декларираха жителите на кв.“Изгрев“

Политика

Разбрахте ли защо „Изгрев“ влезе в програмата на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ? Защо докарахме лидера тук?
Тези въпроси зададе на жителите на джебелския квартал „Изгрев“ кандидатът за кмет на община Джебел Неджми Али. „Защото основният проблем на „Изгрев“ е окаяният път до изхода на квартала, а той е част от републиканската пътна мрежа и следва да попадне в списъка на Агенция „Пътна инфраструктура“ за рехабилитация. Кмет-самодеец ще пише декларация и ще хленчи, но ние сме сериозен отбор и знаем как да решим проблема. От всеки ваш дом, през Общината и екипа, който ще ръководи Джебел в мандат „2019-2023“, до представителите ни в София – ние сме един отбор, който знае кое и как да стане“, каза Неджми Али.
Той бе посрещнат от жителите на „Изгрев“ с мед и пита.

Неджми Али представи подробно програмата си за управление на община Джебел, която е обхваната в 7 сектора. Представени бяха проекти за мега спортно-развлекателен комплекс, преотреждане на терен за балнеоложки спа комплекс с цел привличане на стратегически инвеститор, благоустрояване на „Горичката“, чрез изграждане на пешеходни алеи и монтаж на парково осветление и др.
Кандидатът за кмет на Джебел отговори и на въпроси относно най-коментираната новина в последните два дни – интересът на бизнесмени от текстилния бранш и предстоящия им оглед на терени. „Бизнесмени, които ще бъдат коректни с работниците си, ще гарантират по-добри условия на труд и достойно заплащане – това е добрата алтернатива на ниските заплати, принудителните неплатени отпуски, експлоатацията, която се ширят в момента“, каза Неджми Али.
В кв. „Изгрев“ ще бъде разрешен частичният проблем с канализацията на отпадни води. Неджми Али обеща и нова детска площадка в горната част на квартала.
На емоционалния финал на срещата, местните жители обещаха сериозна подкрепа за Неджми Али с номер 55 в интегралната бюлетина на 27 октомври, с думите „Yolun, açık olsun oğlum seninleyiz“ (Лек да е пътят ти, чедо! С теб сме!)

Купуването и продаването на гласове е престъпление!