ДПС-Черноочене: Съветниците ни вземат градивни решения

Политика

ДПС-Черноочене: Съветниците ни вземат градивни решенияОт значение за развитието на общината е нашето пряко ангажиране като управленци. Идвайки при нас много хора ни казват, че се забелязва коренна промяна. Това е един добър атестат за нашата работа, казва кандидатът за кмет на община Черноочене от ДПС Айдън Осман.

Всички тези дейности са в резултат на добрата комуникация между кметската власт, общинската администрация и общинския съвет на Черноочене в лицето на ДПС. Положително е, че през този мандат не пренебрегнахме нито една приоритетна сфера, заяви Айдън Осман. Той благодари за всички градивни решения, които бяха взети от общинския съвет през изминалите 4 години, за да може да се развива общината в правилната посока.

Председателят на общински съвет на ДПС-Черноочене и водач на кандидат-съветническата листа Бедрие Газиюмер допълни, че през годините в общинския съвет винаги са се вземали адекватни и навременни решения, за да може да се реализират ползотворните за гражданите начинания.

В настоящата пълна кандидат-съветническа листа на ДПС от 17 души, 14 са с висше образование. 2/3 с опит от предишни мандати, каза Бедрие Газиюмер.

Ние се отчитаме пред хората със свършената от нас работа. При нас има практика годишните отчети да се представят на събрания. Много често политическите теми биват изместени от такива с икономически аспект. По този начин, от чисто политически подобни събирания стават административни. И всичко е в полза на хората и тяхната нужда да бъдат осведомени, казва Бедрие Газиюмер.

Ние сме на „ти” със съгражданите и тази комуникация е от голяма полза, защото хората виждат в наше лице едни земни управленци, които търсят на всяка цена решение на даден въпрос, подчерта Бедрие Газиюмер.

Признателни сме, че хората оценяват нашите усилия. Вярваме, че на 27 октомври в урните ще отбележите и вашето признание, като гласувате за ДПС с №55 в интегралните бюлетини. Нека да покажем, че сме единни, подчертава Бедрие Газиюмер.

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!