Айдън Осман в Йончово: Вземаме навременни решения в полза за всички

Политика

„Минавайки край източно родопските села човек, който не живее в планината, често се натъква на малки високопланински селища и махали разпръснати по склоновете. За нас те са населени места, хората на които имат същите нужди от обгрижване, както тези в големите села.

През годините ПП ДПС винаги е работила в интерес на жителите и се е отнасяло с разбиране към проблемите на хората живеещи в тези селца. Това подчертаха председателят на общински съвет на партията в Черноочене и водач на кандидат-съветническата листа Бедрие Газиюмер, кандидатът за кмет на общината Айдън Осман и представители на ръководство на партията на срещата с жителите на село Йончево.

„През последните 20 години за мен като управленец на тази община, няма нито едно малко или голямо, отдалечено или на близко разстояние населено място, където ние да не сме се намесвали, било то за пътища, за  водоснабдяване или други благоустройствени мероприятия, подчерта Айдън Осман. През изминалия мандат лично се заех и инспектирах работите по допълнително водоснабдяване на селото.

В резултат от проучване и проведени срещи с местните жители се стигна до идеята да се проучат допълнителни водоизточници. С него в много голяма степен се разреши проблема с недостиг на живителната течност на над 30 семейства“, каза Айдън Осман.

Жителите на Йончово благодариха за реализирането на поетите ангажименти.

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!