Айдън Осман: Имаме рутината и опита за развитие на общината

Политика

„Остават 5 дни до края на тази предизборна кампания. До сега сме били на над 40 предизборни срещи в населените места. Очи в очи с хората имаме много откровени разговори и отношения. Изказвали сме мнения, от гледна точка на рутината, опита и всичко, с което нашият екип допринесе за развитието на населените места. Реално ние нямаме политически опоненти”. Това подчертаха Председателят на Общински съвет на ДПС-Черноочене и водач на кандидат-съветническата листа Бедрие Газиюмер, и кандидатът за кмет на сбщина Черноочене Айдън Осман на предизборните срещи в селата Бели вир и Дядовско.

В Дядовско многобройните жители на селото посрещнаха кандидатите със скандиранията: „ДПС, ДПС…“ и топли прегръдки.

„От 1990 година участваме в различни изборни кампании. Имаме ясен поглед върху нещата. Това са над 35 избори за нас, като организатори и в личен план като кандидат за кмет на Община Черноочене”, заяви кандидатът на ДПС Айдън Осман.

Той наблегна на това, че от години наред залагат на приемствеността. „Всичко онова, което сме набелязали през последните 20 години като намерения се изпълняват”, каза Айдън Осман.

Обновен е 200 годишен молитвеният дом в махала Средица на село Бели вир с доброволен труд на месното население и съдействието на Община Черноочене. Основен ремонт на храма се прави за първи път.

„Направена е наложителната рехабилитация на невралгичния пътен участък от махала Повиен до махала Средица на чернооченското село Бели вир, който се намира на пътя Свободиново – Яворово. Асфалтирани са и улиците на населеното място”, каза в Бели вир Айдън Осман.

Реализирани са проекти за допълнително водоснабдяване на махали в село Дядовско. Така също и полагането на асфалт по една от най-натоварените общински пътища между селата Черноочене – Каняк и разклона до Яворово. Отсечката обслужва население над 2 000 души, подчерта на предизборната среща в село Дядовско Айдън Осман.

Той благодари на избирателите от чернооченско, че през годините винаги са устоявали на опитите за разединение и подкрепяли ДПС.

Чернооченската организация на ДПС усилено продължава с предизборната си кампания във връзка с предстоящите местни избори на 27 октомври.  Призоват жителите да отидат до урните на 27 октомври и да гласуват с №55 във всички интегрални бюлетини.

 

Исмет ИСМАИЛ

 

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!