ДПС организира среща с 50 жени в село Паничково

Политика

Около 50 жени на различни възрасти присъстваха на срещата в село Паничково, организирана от общинския предизборен щаб на Движение за права и свободи – Черноочене. В нея участие взеха председателят на общински съвет на партията и водач на кандидат-съветническата листа Бедрие Газиюмер, Кандидатът за кмет на община Черноочене Айдън Осман и кандидатът за кмет на село Паничково Али Бекир.

Бедрие Газиюмер заяви, че в кандидат-съветническата листа на ДПС от 17 души 6-ма са от нежния пол. Една от тях е Исминаз Емин от село Паничково.

„На 27 октомври гласувайте за ДПС с №55 в интегралната бюлетина на изборите и няма да сбъркате“, призова в изказването си Бедрие Газиюмер.

„През годините доказахте, че сте професионалисти с голямо сърце и добра душа“, се обърна към присъстващите дами кандидат-кметът на Община Черноочене от ДПС Айдън Осман. Приемете нашата признателност за силата, с която ни подкрепяте в трудните моменти. Бъдете здрави и усмихнати. Вашата жизнерадост е необходима при осъществяването на каузи и идеи, каза Айдън Осман.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!